Реализирани кампании

Кутия за дарения на хижа Мазалат

Приятели, в подкрепа на мероприятия като горните и като отговор на ваши въпроси, на хижа Мазалат беше поставена кутия за дарения. В нея всеки желаещ и подкрепящ кампанията за премаркиране на Балкана може да отдели средства, които ще отидат единствено и само за подобряване условията за безопасен туризъм в Стара планина.

Благодарим на хижарите и арендаторите на хижа Мазалат, че одобриха поставянето на тази касичка там. Надяваме се скоро такива кутии да има и на други хижи в планината.

Кампанията във facebook


Набиране на средства за нови табели

Това е част от инициативата „Да обновим туристическите маршрути и обекти“. Група, създадена във Фейсбук преди повече от година, която вече се представлява от ТД „НАСАМ-НАТАМ“. Нашата основна цел е да обновим маркировката по всички туристически маршрути, да подменим старите и откраднати табели, да заменим счупените и паднали колове с нови, да направим маршрутите приятни и безопасни за туристите.

През изминалата година успяхме да премаркираме почти 500 км пътеки, поставихме над 500 нови табели и няколко маркировъчни кола в Централна Стара планина. Тази година акцията продължава с пълна сила. Акцентът е Етрополска, Васильовска и Шипченска планина. Но и не само там. Повечето пътеки вече са премаркирани, набелязахме необходимите места за табели и колове.

Нека заедно направим пребиваването в Балкана приятно и безопасно!!!

Платформата 2018


Набиране на средства за нови табели

Продължава кампанията по набиране на средства за изработване на табели. Тази година целите са по-големи и необходимата сума също. Миналата година видяхте, че когато решим нещо го правим. Над 500 табели бяха монтирани по маршрутите в Централен Балкан. Тази година ще се монтират по много маршрути извън Национален парк ЦБ и по маршрут Ком-Емине. Списъкът е дълъг и може да се види тук
https://www.facebook.com/groups/147489172362881/permalink/426857157759413/

Начините за набиране на средства са няколко:
1. По банковата сметка на ТД „НАСАМ-НАТАМ“:
IBAN: BG86BUIN95611000599066
BIC: BUINBGSF
АЛИАНЦ БАНК БЪЛГАРИЯ АД

2. Изпращане на пари по Еконт Експрес до следния офис
Офис Роял, гр. Бургас, Димо Колев 0898632446

3. Easypay превод. Там данните са същите. Пишете на лична да ви дам ЕГН.

4. Чрез членство в ТД „НАСАМ-НАТАМ“. Встъпителна такса 50 лв и годишен членски внос 30 лв. Тези средства също ще бъдат вложени в обновяването на маршрутите от горния списък.

Колко от посочените маршрути ще успеем да направим и колко табели ще сложим зависи от всички нас. Колкото повече хора се включат, толкова повече маршрути ще бъдат обновени и ще станат безопасни за туристите. Заедно сме силни и ще успеем.

Събитие във facebook